Goed doel

We doen niet zomaar mee, we doen het voor KiKa.

Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij.

 

Starttijden, kosten en wie kan er mee doen

Er zijn bij deze editie geen starttijden. Je doet mee in de maand april wanneer het jou uitkomt. Alleen of samen op gepaste afstand volgens de regels van het RIVM. 

Hoe leuk is dat!

Kosten voor een ticket zijn € 15,00 p.p.

Oud, jong, sportief, beetje sportief, helemaal niet sportief, man, vrouw, meisje, jongen, baby, ouder, opa, oma, valide, minder valide, invalide, het maakt niet uit wie je bent, maar doe mee!! Je kan het. Al ren, wandel, fiets, rol, kruip, zwem, skeeler, hinkel je voor mij part maar 1 km, DOE MEE! Een groot gedeelte gaat naar KiKa mensen, koop je ticket!!!

Ja ik doe mee!!!

Ingeschreven? Gaaf! Echt onwijs bedankt!! Hou de website en/of de Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en eventuele aanvullingen/wijzigingen.

De start, de finish en de afstand bepaal je zelf. We vragen je wel een leuke foto te maken en deze op de Facebookpagina te zetten, vergeet niet je afstand en/of tijd erbij te vermelden dat is net zo leuk. Op die manier maken we veel reclame en kunnen we een grotere doelgroep bereiken en uiteindelijk voor KiKa meer betekenen.

Je kunt de hele maand april ook nog inschrijven, je aandenken/herinnering wordt pas in mei per post verzonden.

 

Afhalen startnummer

Er is voor deze editie geen startnummer nodig.

 

Prijzen

Er zijn geen prijzen voor deze run, Je mag wel mega trots zijn dat je meedoet en rent voor KiKa. Je bent sowieso NUMMER 1!

 

Aandenken

Uiteraard krijgt iedere deelnemer een aandenken in de vorm van een waanzinnig mooie herinnering.

Let op: dit aandenken wordt pas in de maand mei per post verzonden.

 

Voor de deelnemer

Doe mee met alle trots die je hebt, doe mee voor KiKa. Doe dit veilig en volgens de regels van het RIVM als je met meerdere personen meedoet. Neem een foto en zet deze op de facebookpagina van de LimesRun en houdt ook op de foto anderhalve meter afstand indien je met meerde op de foto gaat. Vergeet niet je afstand erbij te zetten, daag jezelf uit. Is voor KiKa he!

 

KidsZone

Voorheen was er bij de LimesRun een KidsZone. Deze editie is natuurlijk anders. Maar, mijn wens is om ook de kinderen mee te laten doen. Schrijf dus ook je kind in (ook al zit deze nog een een wandelwagen). Er is geen minimum leeftijd! Laat kinderen op deze manier kennis maken met bewegen en wat ook erg belangrijk is laat kinderen weten waarom het belangrijk is om iets voor een goed doel te doen. In dit geval KiKa! Ook de kids krijgen een aandenken. Hoe trots kan een kind zijn!

 

Massage

Normaal gesproken is er bij de LimesRun een massagecorner aanwezig maar dit jaar is alles anders. Omdat massage haast niet weg te denken is heeft Stephanie Hofman van Stef’s Salon aangeboden om 20% korting te geven voor een massage op vertoon van je inschrijving. Nou dat is mooi meegenomen. Kijk op http://www.stefssalon.nl voor een reservering en meer informatie. De actie is geldig t/m 31 juli. Bewaar je inschrijving dus nog even. 

 

Bereikbaarheid

Is niet van toepassing.

 

Parkeren

Is niet van toepassing.

 

Foto’s

Maak een leuke foto van je deelname en zet deze op de facebookpagina van de LimesRun. Vergeet niet je afstand en tijd te vermelden. Je mag trots zijn dat je meedoet en iedereen mag dat weten. Is je afstand 1 km of een marathon, wees trots!! Je zet je in voor KiKa!!

Ga je met meerdere mensen op de foto, denk even aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Elektronische tijdwaarneming (ETW)

Er is geen elektronische waarneming, tijden worden niet geregistreerd en/of bijgehouden. Je doet mee voor KiKa, je bent dus al winnaar!

 

EHBO

Is niet van toepassing.

 

Crew/vrijwilligers

Is niet van toepassing.

 

Eigen Risico

Iedere deelnemer doet mee op eigen risico en eigen verantwoording. #staysafe 

Limesrun

In april 2021 wordt door het HIITcenter van DATO Training voor het eerst een virtuele LimesRun georganiseerd. Deelnemers kunnen kiezen uit een eigen afstand en een eigen dag/tijdstip, als het maar in april is. 

Bekijk hier het regelement (n.v.t.)

Let op: de regels…

Er zijn buiten het RIVM om geen specifieke regels. Ren voor KiKa!

Contact

  • Tolnasingel 1
  • 2411 PV Bodegraven