Goed doel

Als eerste benoemen we het goede doel: KiKa.

Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar Stichting Kinderen Kankervrij.

Het doel wat we proberen te halen is € 2000,00.

 

Starttijden, kosten en  minimum leeftijden

 

15:00 uur   21 km Prestatieloop € 17,50   16+

15:05 uur   1000 meter Kidsrun € 7,50   1 t/m 8 jaar

15:05 uur   2000 meter Kidsrun € 7,50   6 t/m 12 jaar

15:30 uur   10 km Wandelroute € 10,00   10+

16:00 uur   10 km Prestatieloop € 15,00   15+

16:15 uur   5 km Businessloop € 12,50   9+

16:15 uur   5 km Prestatieloop € 12,50   9+

 

(start van de 21 km is voor handbikers en wheelers om 15:30 uur samen met de wandelaars)

 

Indien er een Run niet vol is en er een na-inschrijving is dan geldt er een toeslag van € 2,50. Let op: bij de na-inschrijving uitsluitend contant betalen. Er is geen pin.

Maar let op: VOL is VOL

Ingeschreven? Gaaf! Hou de website en/of de Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en eventuele aanvullingen/wijzigingen.

De start en finish is bij DATO Training op het terrein van de Crown Business Center gelegen aan de Tolnasingel 1 te Bodegraven.

 

Afhalen startnummer

Vanaf 13:00 uur kun je het startnummer afhalen bij het afhaalpunt inschrijvingen bij de receptie van de Crown Business Center. Dit staat ook op je deelname bevestiging. Startnummers worden dus niet toegestuurd. Je kunt je startnummer minimaal een half uur van te voren ophalen. Kom op tijd, zo voorkom je een wachtrij en onnodig stress.

 

Kleedruimte

Er is kleedruimte aanwezig, op het plein komen tenten te staan waar je je kunt omkleden.

 

Tassenafgifte

Er is een tassenafgiftepunt. Ondanks er iemand bij het tassenafgiftepunt blijft, blijft dit echter wel op eigen risico. Je tas wordt gelabeld met hetzelfde nummer als je startnummer. Alleen met je startnummer kun je dus je tas weer afhalen.

De tassenafgifte kun je vinden bij de omkleed tenten.

 

Prijzen

Voor alle prestatielopen zijn er bekerprijzen.

Dus kom je bij de prestatielopen als 1ste, 2de of 3de over de finish dan win je een beker. Dit geldt voor alle jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Kom je als eerste over de finish, dan win je nog een extra presentje.

Er zijn geen geldprijzen omdat we voor een goed doel rennen.

 

Aandenken

Uiteraard krijgt iedere deelnemer een aandenken in de vorm van een waanzinnig mooie medaille.

 

Voor de loper

Je kent de route, deze hangt bij de inschrijvingen. Je kunt dus niet fout lopen. Er is een voor-fietser en omdat we willen dat er niemand achter blijft is er ook een na-fietser. Probeer zoveel mogelijk rechts op de route te lopen. Het parcours is openbare weg. Er zullen her en der verkeersregelaars zijn en er zijn ook vrijwilligers die je de juiste kant op sturen. Volg de pijlen aan de palen en ook op de weg zullen er pijlen staan, dit is tijdelijk opgespoten krijt en is niet schadelijk voor de natuur.

 

KidsZone

Iets anders dan vorig jaar, maar ook voor de kinderen is er weer van alles te doen. We richten op het plein een apart hoek in waar de kinderen welkom zijn. Om alles in goede banen te leiden is er een professionele kinderopvang aanwezig.

Er komen opblaaskussens, er zijn spelletjes, schminken, krijtplein, noem maar op. Uiteraard is er voor de kids ook iets lekkers.

 

Massage

Er zijn waanzinnig goede sportmasseurs aanwezig en deze bieden ‘GRATIS’ massage aan. Wel staat er een donatiebus voor KiKa. Geniet dus voor of na je run nog even een kleine 10 minuten extra.

 

Bereikbaarheid

Het adres voor uw navigatie is: Tolnasingel 2, 2411 PV Bodegraven, bij het bedrijf Tech Data kunt u gratis parkeren.

(let op: de start en finish zijn op de Tolnasingel 1, net om de hoek.)

 

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op Industrieterrein de Groote Wetering. Om toch (parkeer)problemen te voorkomen kunt u het beste de aanwijzingen van de parkeervrijwilligers opvolgen, indien deze aanwezig zijn, want niet op alle parkeerplekken staan deze toppers. U kunt in ieder geval na het evenement ook weer veilig weg. Parkeer alstublieft op Tolnasingel 2 bij Tech Data.

Komt u uit de buurt? Kom dan op de fiets. Er is tegenover het terrein een ruime fietsenstalling gecreëerd met dranghekken. We mogen ook dit jaar weer gebruik maken van de parkeerplaatsen bij Van Dijk Gevelstenen. De plekken zijn omgetoverd tot fietsenstalling.

 

Foto’s

Er worden foto’s gemaakt tijdens het evenement. Bezwaar tegen gebruik van uw foto? Geef dan uw startnummer door bij de organisatie.

Oeps, toch iets fout gegaan en uw foto gespot op Facebook? Deze kunt u uiteraard laten verwijderen. Laat het dan even weten in een email naar info@limesrun.nl met de desbetreffende foto.

 

Elektronische tijdwaarneming (ETW)

Er is een elektronische tijdwaarnemening. Dit is een waanzinnig systeem om je gelopen tijd te meten. Echter, het blijft elektronica. Wij als organisatie zullen er alles aan doen en ervoor te zorgen dat dit naar behoren werk. Mochten er problemen zijn of ontstaan waardoor er deels, of zelfs helemaal geen metingen zijn verricht dan bieden wij daar onze excuses voor aan.

 

EHBO

Voor, tijdens en na het evenement zijn er EHBO-ers aanwezig. We hopen het niet, maar indien je deze nodig hebt zijn ze er voor je. Je kunt ze herkennen aan de duidelijke EHBO kleding en ze zijn op het terrein aanwezig. Er is een post ingedeeld bij de receptie van de Crown Business Center. Mocht je ze niet kunnen vinden dan kun je altijd een medewerker en/of vrijwilliger aanspreken die je verder kan helpen.

 

Crew/vrijwilligers

Crew/vrijwilligers zijn duidelijk herkenbaar aan de hesjes en/of het event T-Shirt.

 

Eigen Risico

Iedere deelnemer loopt op eigen risico en verantwoording.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen.

Limesrun

Op zaterdag 5 september 2020 wordt door DATO Training voor de derde keer in Bodegraven de LimesRun georganiseerd. Deelnemers kunnen kiezen uit 7 runs door de prachtige natuur van het Groene Hart. 

Bekijk hier het regelement

Contact

  • Tolnasingel 1
  • 2411 PV Bodegraven